Vad tulipánok

Előszó

Ezt a könyvet lányomnak, Aidának ajánlom. A szíved olyan tiszta és fehér, mint a gyöngy. Az életem azon a napon kezdődött, amikor megszülettél. Te vagy az én holdam, remélem, fényed mindig ragyogni fog rám. A legsötétebb időkben is mutattad nekem az utat. Olyan vagyok, akár az árnyék, a fényed nélkül nem létezem.

Mindenkinek, aki rátalált a szeretetre, aki elveszítette, a megtört szívűeknek és az erőseknek, akik képesek összerakni a széttört darabkákat. Ne feledjétek: szeretet nélküli életet, remény nélküli életet élni nem érdemes.

Elménkben egész életünk során harc dúl a szeretni vágyás szenvedélye és a veszteség súlyától való félelem között. A leghőbb vágyam, hogy ez a regény járja át az olvasók elméjét és szívét, adjon nekik reményt és ihletet a szeretethez és a megbocsátáshoz. Hiszem, hogy nem azt kell imádni, aki bosszút akar áll hanem azt, aki képes megbocsátani.

Köszönetnyilvánítás

Aida Dehghani - Dr. Afshin lánya festés közben

Mindenkinek,
aki egyetlen szerelemről
és egyetlen szívről álmodik.

Megrendelés

Könyvem megtalálható a legtöbb Magyarországi könyvesbolt polcain, illetve online is megrendelhető a kiadótól, és a könyvesboltoktól egyaránt

{

Nicholas egy vad, vörös tulipánokat ábrázoló képet néz, és utazásra indul téren és időn át, amely emlékeket idéz fel.  A nagy vászon egy vadtulipán me zőben álló farmot ábrázol.  A háttér ben vándormadarak raja húz a nap felé.  A férfi felidézi az egykor erős és szép Sachát a tulipánmezőn.  A nő szíve a férfi egyetlen társa.  Tekintetével locsol ja.  Mosolyával öleli, amely örökre hozzá köti.  Locsoljon ajka ízével.

A férfi szíve és agya vitatkozik:

Agy: Bölcs ember sohasem szerelmes.  A megtört szív nem ép szív, amelyre esküdhetnél.

Sziv: Esküszöm, szívem épen, töretlenül egészben tartom.  Sosem bukom el többé.  Sosem leszek szerelmes.

– Afshin Dehghani

Értékelés

Ha elolvastad könyvemet értékeld, és kérlek mond el te is véleményed

5 9 votes
Értékelés
Subscribe
Visszajelzés
guest
2 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Andi
Andi
27 napja

Kedves Afshin, most fejeztem be a könyvet. Mit mondhatnék? Köszönöm, hogy elolvashattam, és bepillantást engedtél gyönyörű lelked legmélyére. A befejezés váratlan volt, de várható volt a szerelembe vetett legnagyobb hited miatt. A szív és az elme párbeszéde… A szívemig megérintett. Ott voltam… Csak azt tudom mondani, hogy a körülötted lévőket igazán megáldja a szereteted, a kedvességed és az adakozásba vetett hited. A metaforák gyönyörűek, és visszaadják az érzéseidet. Még egyszer köszönöm

Helga
Helga
27 napja

Nyilvánvaló lett, hogy nem számít honnan jöttünk, hová jutottunk, mennyi pénzünk van, luxus cikkek, ha nincs mellettünk egy olyan társ akivel kölcsönös szerelem-szeretet-bizalom van, a tárgyak, a hatalom nem pótolja a boldogságot és nem is bizonyítják mennyire vagyunk sikeresek. Biztos létezik a világban olyan nagy szerelem-szeretet amilyet leírtál, es igazán boldog lehet az aki megtalálja a másik felét és átélheti az igaz szerelmet, és az lenne a legjobb, ha egyre több ilyen lenne .

vad-tulipanok-wild-tulips--suttogo-datolyapalmak-konyvek-afshin-dehghani

Ihász Ingrid

Kalocsai Judit

w

Moldova Júlia