Vad tulipánok

Előszó

Ezt a könyvet lányomnak, Aidának ajánlom. A szíved olyan tiszta és fehér, mint a gyöngy. Az életem azon a napon kezdődött, amikor megszülettél. Te vagy az én holdam, remélem, fényed mindig ragyogni fog rám. A legsötétebb időkben is mutattad nekem az utat. Olyan vagyok, akár az árnyék, a fényed nélkül nem létezem.

Mindenkinek, aki rátalált a szeretetre, aki elveszítette, a megtört szívűeknek és az erőseknek, akik képesek összerakni a széttört darabkákat. Ne feledjétek: szeretet nélküli életet, remény nélküli életet élni nem érdemes.

Elménkben egész életünk során harc dúl a szeretni vágyás szenvedélye és a veszteség súlyától való félelem között. A leghőbb vágyam, hogy ez a regény járja át az olvasók elméjét és szívét, adjon nekik reményt és ihletet a szeretethez és a megbocsátáshoz. Hiszem, hogy nem azt kell imádni, aki bosszút akar áll hanem azt, aki képes megbocsátani.

Köszönetnyilvánítás

Aida Dehghani - Dr. Afshin lánya festés közben

Mindenkinek,
aki egyetlen szerelemről
és egyetlen szívről álmodik.

Megrendelés

Könyvem megtalálható a legtöbb Magyarországi könyvesbolt polcain, illetve online is megrendelhető a kiadótól, és a könyvesboltoktól egyaránt

{

Nicholas egy vad, vörös tulipánokat ábrázoló képet néz, és utazásra indul téren és időn át, amely emlékeket idéz fel.  A nagy vászon egy vadtulipán me zőben álló farmot ábrázol.  A háttér ben vándormadarak raja húz a nap felé.  A férfi felidézi az egykor erős és szép Sachát a tulipánmezőn.  A nő szíve a férfi egyetlen társa.  Tekintetével locsol ja.  Mosolyával öleli, amely örökre hozzá köti.  Locsoljon ajka ízével.

A férfi szíve és agya vitatkozik:

Agy: Bölcs ember sohasem szerelmes.  A megtört szív nem ép szív, amelyre esküdhetnél.

Sziv: Esküszöm, szívem épen, töretlenül egészben tartom.  Sosem bukom el többé.  Sosem leszek szerelmes.

– Afshin Dehghani

Értékelés

Ha elolvastad könyvemet értékeld, és kérlek mond el te is véleményed

5 9 votes
Értékelés
Subscribe
Visszajelzés
guest
3 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Andi
Andi
1 éve

Kedves Afshin, most fejeztem be a könyvet. Mit mondhatnék? Köszönöm, hogy elolvashattam, és bepillantást engedtél gyönyörű lelked legmélyére. A befejezés váratlan volt, de várható volt a szerelembe vetett legnagyobb hited miatt. A szív és az elme párbeszéde… A szívemig megérintett. Ott voltam… Csak azt tudom mondani, hogy a körülötted lévőket igazán megáldja a szereteted, a kedvességed és az adakozásba vetett hited. A metaforák gyönyörűek, és visszaadják az érzéseidet. Még egyszer köszönöm

Helga
Helga
1 éve

Nyilvánvaló lett, hogy nem számít honnan jöttünk, hová jutottunk, mennyi pénzünk van, luxus cikkek, ha nincs mellettünk egy olyan társ akivel kölcsönös szerelem-szeretet-bizalom van, a tárgyak, a hatalom nem pótolja a boldogságot és nem is bizonyítják mennyire vagyunk sikeresek. Biztos létezik a világban olyan nagy szerelem-szeretet amilyet leírtál, es igazán boldog lehet az aki megtalálja a másik felét és átélheti az igaz szerelmet, és az lenne a legjobb, ha egyre több ilyen lenne .

Fatima
Fatima
1 éve

Szia
Elolvastam a könyvet, teljes mértékben magával ragadott, és minden pillanatban vitt a történet, megéltem azt.
Gyönyörűen írsz, olyan aprólékosan, hihetetlen.
A történet fantasztikus, èrzelmekkel teli, bár pont az utolsó fejezetnèl tettem le a könyvet tegnap este és nem akartam elhinni, hogy ez történik Nicholassal.
Annyira nem tudtam elfogadni, hogy egy ekkora szerelem hogyan érhet véget?! De jött a forduló és imádtam, én hiszek az örökké tartó szerelemben.
A könyvnek a borítója is gyönyörű, és már más így látni, ahogy a történet végére értem.
Eddig csak a gyönyörű kislányodat láttam rajta, aztán megpillantottam a fehér gyöngysort és tulipanokról a festményt. Már értettem mit is jelent ez a kép.
Fantasztikus vagy, írj mèg kérlek.
Nekem örömöt és boldogságot okozott a köny, talán jobban is èrtèkelem az èletemet is àltalad.
Jó látni ezt az oldaladat is, nagyon imádom, köszönöm mégegyszer!

vad-tulipanok-wild-tulips--suttogo-datolyapalmak-konyvek-afshin-dehghani

Ihász Ingrid

Kalocsai Judit

w

Moldova Júlia